Громадське обговорення проекту детального плану території у районі Рясне — 2 та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради повідомляє, що на офіційному веб-сайті Львівської міської ради в розділі «Місто» в рубриці «Проекти детальних планів територій» оприлюднено проект детального плану території у районі Рясне — 2 (у скороченому об’ємі) та звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Підстава розроблення проекту детального плану території — рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 06.04.2018 № 376.

Замовником проекту детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІПМ «Містопроект».

Громадське обговорення проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку триває з 03 січня до 03 лютого 2020 року.

Із проектом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, звітом про стратегічну екологічну оцінку) можна ознайомитись на веб-сайті ЛМР, або до завершення процедури проведення громадського обговорення у приміщенні Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, кабінет 539.

15 січня 2020 року відбудеться громадське слухання проекту детального плану території у районі Рясне — 2 (у скороченому об’ємі) у приміщенні SMART — бібліотеки, за адресою: вул. проф. Ковалика, 1. Початок о 18:00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 03 лютого 2020 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або на електронну скриньку: departmentofarchitecture.lviv@gmail.com

Відповідальною посадовою особою Львівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Ірина Ковалик, провідний спеціаліст відділу урбаністики управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради. Телефон для довідок: (032) 2 975 786.

Екологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується детального плану території у районі Рясне — 2 (у скороченому об’ємі) знаходиться в департаменті охорони здоров’я та департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА.

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

Comments

comments