Адміністративні послуги соціальної сфери стали ближчими для громади мікрорайону Рясне

У територіальному підрозділі ЦНАП м. Львова на вул. Шевченка, 374 відтепер надають адміністративні послуги управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Також в офісі можна отримати консультацію спеціаліста управління соціального захисту щодо вимог та порядку надання адміністративних послуг.

«Чекаємо мешканців із питаннями призначення державних допомог та допомог за рахунок фінансування з місцевого бюджету. За крок від дому з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00, у п’ятницю з 9.00 до 17.00 можна подати такі документи: на отримання державної допомоги сім’ям із дітьми; державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, особам із інвалідністю з дитинства та дітям із інвалідністю, особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю; тимчасової державної допомоги дітям; соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам; допомоги на догляд; компенсації як фізичній особі, яка надає соціальні послуги; компенсаційної виплати особі, яка здійснює догляд за інвалідом першої групи або особою, яка досягла 80 років; допомоги на поховання; призначення субсидій; одноразової матеріальної допомоги для мешканців м. Львова», – повідомили в департаменті адміністративних послуг.

Додаткова інформація за телефоном інформаційної довідки ЦНАП м. Львова 297-57-95 та Гарячої лінії Шевченківського відділу соціального захисту 252-28-40.

Comments

comments

Залишити відповідь